b_300_0_16777215_00_images_aban1405_329.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فرماندار شهرستان خرم‌آباد برضرورت همدلی، همکاری و تعامل سازنده، خدمت‌رسانی به مردم و پاسخ‌گویی به مطالبات آنان را مهم‌ترین هدف مجموعه مدیریتی برشمرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مرکز لرستان، نورالدین درمنان امروز در مراسم تودیع و معارفه بخشدار بیرانشهر، ضمن قدردانی از زحمات هادی دالوند و معرفی علیرضا ملکشاهی به‌عنوان بخشدار جدید بیرانشهر، بیان کرد: همکاری و همفکری برای رفع موانع و پیشبرد امور ضرورت دارد.

وی ادامه داد: در مسیر انجام مسئولیت‌ها، چالش‌هایی وجود دارد که عبور از آن‌ها مستلزم تعامل سازنده، همکاری متقابل و استفاده از ظرفیت‌های مشترک است.

فرماندار مرکز لرستان با اشاره به رابطه عمیق مجموعه مدیریتی با مردم، افزود: اعتماد و همراهی مردم سرمایه اصلی ماست و تمام تلاش‌ها باید در راستای پاسخ‌گویی به مطالبات آنان و بهبود شرایط زندگی جامعه باشد.

درمنان تغییر مدیران را امری طبیعی دانست و با تشبیه آن به دوی ماراتن، تصریح کرد: در این مسیر، هر فرد بخشی از راه را طی می‌کند و فردی تازه‌نفس ادامه مسئولیت را بر عهده می‌گیرد. آنچه اهمیت دارد، تداوم خدمت، حفظ دستاوردها و انتقال تجربه‌ها برای تحقق اهداف مشترک است.

وی گفت: با همکاری دستگاه‌های اجرایی و همراهی مردم، زمینه رفع مشکلات و توسعه بخش بیرانشهر بیش از پیش فراهم خواهد شد.

فرماندار خرم‌آباد تأکید کرد: هدف نهایی همه ما، خدمت صادقانه به مردم است و تحقق این هدف در گرو همدلی، مسئولیت‌پذیری و تلاش مشترک خواهد بود.

انتهای پیام

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید