b_300_0_16777215_00_images_shahrivar405_13b98a8f-836e-4f2a-b444-533208f888b6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فرماندار شهرستان خرم‌آباد با اشاره به ظرفیت‌ها و پیشینه بخش پاپی گفت: تلاش می‌کنیم با استفاده از اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری، خدمات عمرانی و زیرساختی را به این روستاها ارائه کنیم تا زمینه افزایش امید و رضایتمندی مردم فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مرکز لرستان، نورالدین درمنان امروز در جریان بازدید از روستای چم‌سنگر بخش پاپی اظهار کرد: بخش پاپی یکی از باسابقه‌ترین بخش‌های شهرستان خرم‌آباد است که بیش از ۸۰ سال از تأسیس بخشداری در آن می‌گذرد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر روستاهای این بخش کمتر از ۲۰ خانوار جمعیت دارند، از نظر برخورداری از خدمات و عمران روستایی با محدودیت‌هایی مواجه هستند و حدود ۴۵ روستای این بخش بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارند.

فرماندار شهرستان خرم‌آباد با اشاره به بازدید از روستای چم‌سنگر گفت: امروز با مردم این منطقه دیدار و مسائل و مطالبات آنان را بررسی کردیم. در این روستا حدود ۲۰ هزار مترمربع آسفالت اجرا شده و عملیات آبرسانی نیز در مراحل پایانی قرار دارد.

درمنان ادامه داد: همچنین طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، اهالی این روستا ظرف دو ماه آینده از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

وی با بیان اینکه خدمات‌رسانی به روستاهای فاقد دهیاری باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: مصمم هستیم از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری، خدمات لازم را به روستاهایی که دهیاری ندارند ارائه کنیم.

فرماندار شهرستان خرم‌آباد تصریح کرد: تاکنون از این محل، ۱۸ روستا از خدمات آبرسانی بهره‌مند شده‌اند و انتظار داریم سایر دستگاه‌های اجرایی نیز برای توسعه خدمات و زیرساخت‌ها به میدان بیایند تا بتوانیم امید و نوید خدمت را به اهالی این روستاها منتقل کنیم.

درمنان تأکید کرد: باید حق روستاهای فاقد دهیاری در زمینه برخورداری از خدمات و امکانات ادا شود و این روستاها نیز از فرصت‌های توسعه‌ای و عمرانی بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید