b_300_0_16777215_00_images_Untitled.pngمعاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری خرم‌آباد بر ضرورت توسعه مشارکت‌های مردمی، شبکه‌سازی خیرین و استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و بخش خصوصی برای رفع نیازهای اولویت‌دار شهرستان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری خرم‌آباد، جلسه کمیته مشارکت‌های مردمی شهرستان به ریاست مریم پورسرتیپ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط برگزار شد.

پورسرتیپ با بیان اینکه دولت نقش تسهیل‌گر در جلب مشارکت‌های مردمی دارد، اظهار کرد: خیرین، سازمان‌های مردم‌نهاد و دستگاه‌های اجرایی باید با هم‌افزایی، ظرفیت‌های موجود را برای رفع مشکلات اجتماعی و حمایت از اقشار نیازمند به‌کار گیرند.

وی بر شناسایی نیازهای واقعی شهرستان، بهره‌گیری از ظرفیت مسئولیت اجتماعی صنایع و شرکت‌ها و ایجاد شبکه‌های تخصصی خیرین در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش، درمان، مسکن و اشتغال تأکید کرد و افزود: شفافیت، پاسخگویی و اعتمادسازی، مهم‌ترین عوامل افزایش مشارکت‌های مردمی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری خرم‌آباد همچنین خواستار توجه ویژه به مناطق کم‌برخوردار، توسعه همکاری با آموزش و پرورش، صدا و سیما و سازمان‌های مردم‌نهاد و اجرای برنامه‌های فرهنگی برای تقویت فرهنگ نیکوکاری و مشارکت اجتماعی شد.

انتهای پیام 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید