b_300_0_16777215_00_images_esfand1404_Untitled.png

 

 

 

 

 

 

 

 

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری خرم‌آباد از ثبت حدود ۳ هزار و ۷۶۲ نفر در سامانه رصد اشتغال شهرستان خبر داد و گفت: این آمار به‌ معنای ایجاد شغل قطعی نیست و پس از فرآیند راستی‌آزمایی از طرق مختلف قطعی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری خرم آباد، مسعود شفیعیان امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان که روز سه‌شنبه پنجم اسفند ماه در سالن جلسات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: اشتغالزایی از مهمترین برنامه‌های مورد تاکید استاندار است و در همین راستا، در ابتدای سال جاری تعهد اشتغال شهرستان خرم آباد ایجاد ۶۰۴۷ شغل توسط ۳۶ دستگاه اجرایی در نظر گرفته شد.
وی بیان کرد: بنا بر گزارش دبیرخانه کارگروه، تاکنون ۳۷۶۲ شغل یعنی حدود ۶۲ درصد از تعهدات محقق شده و ادارات و بانک‌های متولی امر موظف هستند تلاش خود را در جهت جذب کامل تسهیلات و تحقق کامل تعهدات، دوچندان کنند و در این راستا با هرگونه کم‌کاری وفق ضوابط برخورد خواهد شد.
معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان خرم‌آباد تصریح کرد‌: سامانه رصد اشتغال به‌عنوان ابزار کمکی برای پایش وضعیت اشتغال مورد استفاده قرار می‌گیرد و اگرچه تا زمان رسیدن به سطح قابل‌قبولی از اطمینان، آمار ثبت‌شده آن به‌عنوان اشتغال ایجادشده اعلام نمی‌شود، ولیکن یک شاخص و ابزار مناسب برای ارزیابی اولیه عملکرد دستگاه‌های اجرایی در زمینه تحقق اشتغال است و مدیران دستگاه‌های اجرایی در زمینه کنترل روند ثبت اشتغال ایجاد شده در آن و راستی آزمایی و جلوگیری از هرگونه انحراف، مسئولیت کامل دارند.
شفیعیان با اشاره به ۱۶ طرح پیشران و حدود ۷۹ طرح اولویت‌دار اقتصادی تعریف شده در سند توسعه شهرستان، خاطرنشان کرد: درصورت رفع موانع و مشکلات طرح‌های مذکور و جذب سرمایه‌گذاری‌های لازم می‌تواند در کنار طرح‌هایی از قبیل توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و پنل‌های خورشیدی به بهبود وضعیت اشتغال شهرستان منجر شوند و به همین دلیل تکمیل و بهربرداری از طرح‌های مذکور از شاخص های اصلی ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌های اجرایی، محسوب می‌شود‌ و مدیران موظف هستند در جلسات کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان، وضعیت پیشرفت فیزیکی این طرح‌ها و اقدامات انجام گرفته در جهت رفع مسائل و مشکلات آنها را گزارش کنند.
وی بیان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌ها، برخی از طرح‌های پیشران اقتصادی احتمالا در سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد ولیکن لازم است مدیران دستگاه‌های اجرایی نسبت به تسریع در تکمیل طرح‌های پیشران و اولویت‌دار باقیمانده نیز، اهتمام، برنامه‌ریزی و پیگیری لازم را داشته باشند.
انتهای پیام
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید