b_300_0_16777215_00_images_shahrivar_IMG_20250827_092314.jpg

 

 

 

 

 

 

 

معاون سیاسی فرماندار خرم‌آباد گفت: رویکرد دولت در حوزه کار و تولید، حمایت توأمان از کارگر و کارفرما است؛ به عبارت دیگر، از یک سو باید معیشت، کرامت و امنیت شغلی کارگران تضمین شود و از سوی دیگر، کارفرمایان نیز در شرایط اقتصادی دشوار مورد حمایت قرار گیرند تا بتوانند چرخه تولید و اشتغال را حفظ کنند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری مرکز لرستان، مریم پورسرتیپ در کمیسیون کارگری شهرستان که با حضور اعضای آن تشکیل شد، جامعه کارگری را ستون اصلی توسعه اقتصادی کشور برشمرد و با بیان اینکه بدون حضور و نقش‌آفرینی کارگران شریف، چرخه تولید، صنعت، کشاورزی و خدمات متوقف خواهد شد، بیان کرد: براین اساس حفظ شأن و منزلت کارگران و رسیدگی به دغدغه‌های آنان یک وظیفه انسانی، اسلامی و قانونی برای همه ماست.

 وی افزود: امروز جامعه کارگری با مجموعه‌ای از مشکلات و چالش‌ها مانند معیشت، امنیت شغلی، مسائل بیمه ای و درمانی، ایمنی و سلامت کار روبه‌روست و نقش دستگاه‌ها در حل مشکلات آنها بسیار مهم است.

معاون سیاسی فرماندار خرم‌آباد با اشاره به اینکه بر اساس سیاست‌های کلان دولت و تأکیدات مقام عالی وزارت کشور، همه دستگاه‌ها موظف‌ هستند در کنار یکدیگر برای رفع مشکلات کارگران تلاش کنند، تصریح کرد: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید به‌ عنوان متولی اصلی، در زمینه بازرسی‌های دقیق، رسیدگی به شکایات کارگری و ارتقای امنیت شغلی فعال‌تر عمل کند و تأمین اجتماعی نیز موضوع خدمات بیمه‌ای و درمانی را تسهیل و موانع موجود در فرایند دریافت خدمات توسط کارگران را برطرف کند.

b_300_0_16777215_00_images_shahrivar_IMG_20250827_114132.jpg

 

 

 

 

 

 

 

پورسرتیپ در ادامه به ضرورت پشتیبانی از کارفرمایان تاکید کرد و گفت: صنعت، معدن و تجارت باید در حمایت از کارفرمایان و صاحبان تولید اقدامات لازم را انجام دهد تا کارگاه‌ها بتوانند در شرایط اقتصادی فعلی به فعالیت خود ادامه دهند و دچار تعطیلی یا تعدیل نیرو نشوند.

وی اضافه کرد: رویکرد دولت در حوزه کار و تولید، حمایت توأمان از کارگر و کارفرما است؛ به عبارت دیگر، از یک سو باید معیشت، کرامت و امنیت شغلی کارگران تضمین شود و از سوی دیگر، کارفرمایان نیز در شرایط اقتصادی دشوار مورد حمایت قرار گیرند تا بتوانند چرخه تولید و اشتغال را حفظ کنند.

معاون فرماندار افزود: کمیسیون کارگری شهرستان، صرفاً محلی برای طرح مشکلات نیست، بلکه باید به یک مرکز تصمیم‌سازی و ارائه راهکارهای اجرایی تبدیل شود؛ لذا، هر دستگاه موظف است مشکلات حوزه خود را با ارائه راهکارهای عملی و زمان‌بندی مشخص مطرح کند و همه متولیان تلاش کنند با مدیریت صحیح، از بروز تنش‌های کارگری و صنفی پیشگیری شود چرا که آرامش محیط‌های کاری، لازمه تداوم تولید و اشتغال است.

 پورسرتیپ ادامه داد: رفع مشکلات جامعه کارگری تنها با تعامل و هم‌افزایی جمعی امکان‌پذیر است و هیچ دستگاهی به‌تنهایی قادر به حل همه مسائل نیست. لذا، باید با روحیه همدلی، کار تیمی و نگاه آینده‌نگرانه، شرایطی فراهم آوریم که کارگر با انگیزه و امید به کار بپردازد و کارفرما نیز با اطمینان خاطر به سرمایه‌گذاری و تولید بپردازد.

انتهای پیام

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید