b_300_0_16777215_00_images_Header_URDIBEHBHSHT1404_IMG_20250421_204201_002.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فرماندار خرم‌آباد بر برچیده شدن مدارس کانکسی در شهرستان تاکید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری خرم‌آباد، نورالدین درمنان صبح امروز یکم اردیبهشت ماه در بازدید از مدرسه در حال ساخت دو کلاسه میثاق روستای بهرام‌جو از توابع بخش مرکزی خرم‌آباد، بیان کرد: یکی از سیاست‌های رئیس محترم جمهور در دولت چهاردهم برچیده شدن مدارس کانکسی و توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم است.

 

b_300_0_16777215_00_images_Header_URDIBEHBHSHT1404_IMG_20250421_204159_324.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وی ادامه داد : براین اساس و حسب دستور ریاست جمهوری مبنی بر برچیده شدن مدارس کانکسی، تخریبی و سنگی، در لرستان نیز مدیریت ارشد استان برچیده‌شدن مدارس کانکسی تا پایان خردادماه امسال و جایگزینی مدارس ایمن و استاندارد را در دستور کار قرار داد.

 

فرماندار خرم‌آباد اضافه کرد: امروز بر روند ساخت این مدارس نظارت کردیم و مصمم بر تسریع و افزایش کیفیت، رعایت استاندارد و ایمنی در کار هستیم.

به گفته درمنان، توسعه از مدارس آغاز می‌شود و براین اساس کیفیت و کمیت باید مورد توجه و اهتمام ویژه قرار گیرد.

 

وی اظهار کرد: در تلاش هستیم پایان خردادماه امسال جشن برچیده شدن مدارس کانکسی را در شهرستان خرم‌آباد برگزار کنیم.

b_300_0_16777215_00_images_Header_URDIBEHBHSHT1404_IMG_20250421_204156_188.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فرماندار خرم‌آباد تصریح کرد: با اجرای این طرح دانش‌آموزان در مناطق محروم نیز از امکانات آموزشی مناسب برخوردار خواهند شد و این امر گامی بزرگ در راستای توسعه متوازن آموزشی در شهرستان خواهد بود.

 

درمنان برمشارکت آحاد مردم و جریان‌سازی در امر مدرسه‌سازی تاکید داشت و گفت: با توجه به اینکه هر خانواده‌ای فرزندی در مدارس دارد نیاز است با همدلی در امر مقدس مدرسه‌سازی مشارکت کنند.

📆 یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴  

🌐 روابط عمومی فرمانداری خرم‌آباد  

 

📢 کانال اطلاع‌رسانی:  

[eitaa.com/hkoramabadfarmandari](https://eitaa.com/hkoramabadfarmandari)  

 

🌍 سایت رسمی فرمانداری:  

[khoramabad-gov.ir](https://khoramabad-gov.ir)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید